Acasa
0 22 846 888

Главная  //  Acasa
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
Soluțiile pentru ducerea afacerii!

antikrizis

 

În contextul situației epidemiologice din țară și din lume în ansamblu, toate organizațiile care desfășoară activitate pe piața Republicii Moldova sunt obligate să își revizuiască programul de lucru obișnuit și să caute noi soluții pentru menținerea afacerilor în perioada de carantină.

Soluțiile gata de la compania ”1C” vă vor ajuta să faceți față acestei sarcini!

 

 

”1C:Contabilitate pentru Moldova” este cea mai populară aplicație pentru a ține evidența contabilă și fiscală la întreprindere. Acest instrument profesional respectă toate standardele legislative ale Republicii Moldova și permite nu doar de a ține evidența, dar și generarea tuturor rapoartelor obligatorii direct în program. Puteți vedea baza demo aici.


„1C:Managementul comerțului pentru Moldova” este o soluție modernă concepută pentru a îmbunătăți eficiența afacerilor societății comerciale. Această aplicație include instrumente pentru automatizarea evidenței operaționale și manageriale, algoritmi de planificare și analiză a operațiilor comerciale, asigurând astfel activitatea coordonată a unei societăți comerciale. Vă puteți familiariza cu produsul aici.


„1C:Salariul și managementul personalului pentru Moldova” este o soluție care vă permite să executați automatizarea complexă a sarcinilor ce țin de calcularea salariilor la întreprindere și menținerea politicii de personal. Aplicația este pe deplin adaptată legislației RM și este aplicată cu succes la întreprinderile de diferite dimensiuni pentru managementul eficient al resurselor umane. Puteți vedea funcționalitatea aici.

 

Soluții de ramură.Mecanismele automatizate de gestiune ale relațiilor cu clienții pot fi utilizate ca o armă eficientă în lupta de concurență pentru clienți mai rentabili. Se oferă depozit pentru informația despre contractanții întreprinderii cu mijloace comode de acces. Colaboratorul, care a preluat un apel telefonic al unui client necunoscut pentru el, poate, direct, în procesul de convorbire telefonică să afle despre acest client, ”răsfoind” în mod operativ datele despre client și despre ultimele adresări ale acestuia, pe ecranul calculatorului său.Toate soluțiile le puteți vedea aici.

 

Înscrie-te la prezentarea gratuită a produselor 1C la nr.de telefon (022) 846888!

Яндекс.Метрика

Подписаться на новости 1С Account-Timbal

 2

Forum

  • No posts to display.

calcmd

bann1

1 2

microsoft-1

Acum pe site?

Avem 86 vizitatori și nici un membru online