Despre companie
0 22 846 888

Главная  //  Despre companie
Despre companie

 

Compania "1С:Account-Timbal" Î.I. a fost fondată în anul 1996 în calitate de partener franchisee al "1С" (or.Moscova).

Compania "1С:Abandant-Program" S.R.L. a fost fondată în anul 2002 în calitate de partener franchisee al "1С" (or. Moscova) și în calitate de centru de instruire autorizat al companiei "1С".

Licența (seria AА nr. 064861 din 10/09/2007) pentru dreptul de prestare a serviciilor în domeniul informațional.

Compania "Trisnet-Com" S.R.L. a fost creată la 28.07.2005 ca unicul centru de studii certificate regional.

Licența (seria AMMI nr. 014862 din 05/08/2005) pentru dreptul de prestare a serviciilor în domeniul informațional.

În calitate de partener al "1С" compania noastră are sarcina de a spori calitatea serviciilor prestate utilizatorilor "1С:Întreprindere". Din ianuarie 2002 la întreprindere se implementează Sistemul Tipizat de Calitate "1С:Franchisee" (STCF) elaborat de Compania "1С".

Sistemul implementat permite realizarea evidenței mai operative a comenzilor, a controlului regulat și analizei lucrărilor îndeplinite, menținerii relațiilor cu clienții, evidenței pretențiilor și propunerilor utilizatorilor.

Succesul companiei noastre pe piață și eficiența în automatizarea evidenței întreprinderilor se datorează colectivului unit. Fiecare dintre specialiștii companiei este cointeresat în perfecționarea continuă a cunoștințelor sale. Certificatele specialiștilor le puteți vedea aici.

Sarcina noastră principală constă în atragerea atenției față de cerințele individuale ale clienților, precum și suportul calitativ și calificat al produselor "1С:Întreprindere".

Statutele companiei

1C:Franchisee

Reţeaua "1C:Franchisee" este creată şi dezvoltată de către firma "1C" pentru acordarea unei deserviri calificate utilizatorilor sistemului "1C:Enterprise" şi garantează calitatea serviciilor prestate. 
Platforma tehnologică contemporană "1C:Enterprise" oferă posibilităţi largi de setare a sistemului pentru soluţionarea sarcinilor de ramură şi specializate de adaptare a softului conform specificului evidenţei pentru o întreprindere concretă şi de integrare a sistemului cu mijloace software şi echipament ale altor producători. 
Firmele franchisee activează sub o marcă unică "1C:FRANCHISING", au în componenţa lor specialişti atestaţi de către firma "1C", ceea ce garantează prestarea serviciilor de înaltă calitate, începînd cu o simplă instalare și setare a configurației aplicate, pînă la integrarea softului cu alte softuri, instruirea utilizatorilor și organizarea evidenței întreprinderii în volum deplin. 
De ce deservirea utilizatorilor nu este prestată de către firma "1C", ci de partenerii-franchisee? 
Franchising-ul, actualmente, reprezintă cea mai bună metodă de asigurare a calității de nivel industrial a serviciilor, care permite de a îmbina eficacitatea, energia, profesionalismul şi mobilitatea sutelor de întreprinderi mici particulare, cu puterea acordată de o marcă comercială cunoscută, performanţe tehnologice şi garanţiile elaboratorului rus de frunte de produse software. Doar întreprinderile mici şi mijlocii particulare pot acorda realmente atenţie necesităţilor concrete ale unui client concret. Totodată, prezenţa firmei "1C" în „spate” oferă clientului siguranţă, că soluţiile propuse de automatizare se vor perfecţiona şi va beneficia de asistență în mod regulat şi pe un termen lung.

Centrul de Studii Certificate

Centrele de Studii Certificate au ca obiectiv instruirea unui grup mai mare de specialişti şi oferirea cunoştinţelor despre produsele sistemului de programe "1C:Enterprise 8". 
Proiectul de Centre de Studii Certificate are o importanţă deosebită pentru specialiştii, care locuiesc în regiuni, deoarece li se oferă posibilitatea de a frecventa acest curs de studii, elaborat de către firma "1C", predat de către profesori certificaţi de firma "1C", fără a se deplasa la Moscova. 
Pentru proiectul Centre de Studii Certificate sunt pregătite cursuri de studii certificate, necesare pentru studierea platformei "1C:Enterprise 8" sau a soluţiilor aplicate, atît „de la zero”, cît şi pentru studierea unor teme separate, care sunt de o complexitate mai sporită. Toate cursurile sunt elaborate de către profesori – metodişti ai "1C" – Centru de Studii, care posedă o experienţă bogată în implimentarea produselor software "1C:Enterprise", şi sunt autorizaţi nemijlocit de către specialiştii secţiei de elaborare ai firmei "1C". Centrul de Studii Certificate primeşte de la firma "1C" setul deplin şi final de materiale pentru procesul de studii, care corespunde totalmente cu metodologia, care a fost inclusă în proiectarea platformei "1C:Enterprise 8" şi a soluţiilor aplicate; cursurile certificate se actualizează de către firma "1C" în măsura apariţiei redacţiilor noi ale produselor software.

Яндекс.Метрика

Подписаться на новости 1С Account-Timbal

 2

Forum

  • No posts to display.

calcmd

bann1

1 2

microsoft-1

Acum pe site?

Avem 128 vizitatori și un membru online