Parteneri
0 22 846 888

Главная  //  Despre companie  //  Parteneri
Pentru parteneri

Franchising – o formă eficientă de colaborare 

Franciza (franchising-ul) este o metodă de desfășurare a afacerilor în cadrul căreea o companie cu renume pune la dispoziția altor companii tehnologiile sale avansate și posibilitatea de a lucra sub brandul său. Efectul economic al francizei constă în combinarea eficienței și mobilității unei întreprinderi private mici cu progresele tehnologice și garanțiile companiei cu un brand bine promovat. Pentru compania francizată aceasta este o posibilitate bună de a începe și a dezvolta afacerile sale, iar pentru clienți – deservirea la nivel înalt garantată. 

1С:francizatul: 

• poate utiliza simbolurile "1С" în cadrul activității în limitele contractului de franciză; 
• se bucură de susținere publicitară în presa centrală, la expoziții etc.; 
• se bucură de compensarea cheltuielilor pentru publicitatea regională; 
• primește informația metodică specializată pentru lucru; 
• se bucură de reduceri esențiale la softurile procurate de la compania "1С"; 
• face studii, primește consultații în compania "1С" cu privire la produsele program și pe marginea activității de franciză; 
• își atestează colaboratării în compania "1С"; 
• primește în mod regulat informația tehnologică actuală, care îl ajută în lucrul cu clienții – prin poșta electronică, pe site-ul companiei "1С" în Internet, pe purtători electronici tehnologici. 

Cum dă devii francizat? 
Compania "1С" invită la colaborare întreprinderi și întreprinzători privați care sunt gata să presteze servicii de vînzare, instalare și susținere a programelor "1С" și altor produse program solicitate mai des. 
Contractul de franciză restricționează dumpingul de prețuri și distribuirea produselor program concurente ale altor producători, cu funcții analogice cu produsele din sistemul "1С:Întreprindere" (cu excepția propriilor softuri elaborate). 
La îndeplinirea acestor condiții compania francizată va primi certificatul și se va bucura de susținerea ulterioară în activitate din partea companiei "1С". 

 

1С:Dealer 

Deveniți partenerul nostru! 

Dacă compania Dvs: 
• desfășoară activități legate de tehnicul de calcul (furnizarea computerelor și perifericelor, elaborarea și/sau implementarea mijloacelor de programare, integrarea sistemică, instalarea rețelelor locale etc.); 
• distribuie software angro și cu amănuntul; 
• dispune de suprafețe comerciale în magazine de tehnică, computere, literatură specializată sau în direcții similare; 
• are contacte în mediul de contabilitate (audit, cursuri de contabilitate, inspecții fiscale), 
• este centru de instruire sau desfășoară activitate didactică, 

Vă propunem să participați la distribuirea celor mai solicitate produse program în domeniile economiei, business-ului și în viața privată. 

CSC (Centrul de Studii Certificat) 

Centrele de studii sunt centre create pe baza companiilor-parteneri ai "1С". Toate seminarele (cursurile) sunt elaborate de profesorii-metodiști ai 1С și sunt autorizate nemijlocit de specialiștii secției de dezvoltare a companiei "1С". Astfel, materia predată în Centrele de stUdii este aprobată de către metodiștii și dezvoltatorii soluțiilor aplicate. 
Deasemenea, toate Centrele de studii țin seminare (cursuri) pe bază de metode și materiale autorizate unitare. Fiecare ascultător al seminarului (cursului) primește materiale metodice elaborate de compania "1С" și certificatul companiei "1С" în confirmarea participării la seminar (curs). Toți profesorii care citesc seminarele (cursurile) în Centrele de studii regionale sunt instruiți în compania "1С" pe marginea fiecărui curs și testați pentru dreptul de a-l preda. 

CAI (Centrul Autorizat de Instruire) 

Dacă Dvs doriți: 

- să aveți o afacere intelectuală și stabilă, 
- să vă bucurați de susținerea multilaterală a companiei "1С", 
- să transmiteți altora cunoștințele dumneavoastră în domeniul programelor contabile "1С", 
deveniți Centru Autorizat de Instruire al nostru! 

Scopul principal al creării Centrelor Autorizate de Instruire (CAI) este asigurarea calității înalte de înstruire în domeniul produselor software "1С" și crearea condițiilor favorabile dezvoltării CAI. 

Programul specializat de colaborare cu instituțiile de învățămînt mediu și superior.

Compania "1С" propune condiții speciale de colaborare cu instituțiile de învățămînt mediu și superior pe bază de Contracte. Aproximativ 2 500 de instituții de învățămînt din diferite regiuni ale CSI și țările învecinate deja au încheiat asemenea contracte. 
Accesibilitatea — contractele se încheie cu oricare instituție de învățămînt care pregătește specialiști în mod permanent. Softurile noastre se utilizează în întreg spectrul de instituții de învățămînt. 
Condiții avantajoase de colaborare — instituțiile de învățămînt care au încheiat Contractul de utilizare a softurilor în procesul de studii capătă posibilitatea să procure pentru procesul de studii produsele "1С" în condiții deosebit de avantajoase. De menționat că, spre deosebire de mulți alți producători ai softurilor, compania "1С" prezintă pentru procesul de studii nu versiunea "prescurtată", ci cea completă, cu documentație, adică același tip de produs care este procurat și de utilizatorii obișnuiți. 
Яндекс.Метрика

Подписаться на новости 1С Account-Timbal

 2

Forum

  • No posts to display.

calcmd

bann1

1 2

microsoft-1

Acum pe site?

Avem 179 vizitatori și nici un membru online