Soluții de ramură oferite de noi
0 22 846 888

Главная  //  Soluții de ramură oferite de noi
Solutii de ramura

Mecanismele automatizate de gestiune ale relațiilor cu clienții pot fi utilizate ca o armă eficientă în lupta de concurență pentru clienți mai rentabili. Se oferă depozit pentru informația despre contractanții întreprinderii cu mijloace comode de acces. Colaboratorul, care a preluat un apel telefonic al unui client necunoscut pentru el, poate, direct, în procesul de convorbire telefonică să afle despre acest client, ”răsfoind” în mod operativ datele despre client și despre ultimele adresări ale acestuia, pe ecranul calculatorului său.

Posibilitățile configurației privind gestiunea relațiilor cu cliențiipot fi solicitate de către directorul comercial, directorul de marketing, salariații subdiviziunilor de marketing, desfacere și aprovizionare ale întreprinderii.

Configurația ”Transporturi Auto” pentru Contabilitate, versiunea Corpeste destinată pentruautomatizarea evidenței contabile a întreprinderilor ce au ca activitate prestarea serviciilor de transport, luînd în considerație particularitățile activității economico-financiare ale agenților economici din RM.

Configurația ”Creșterea animalelor” pentru Contabilitate, versiunea Corp oferă automatizarea evidenței contabile a întreprinderii agricole, luînd în considerație particularitățile activității economico-financiare ale agenților economici din Republica Moldova. Configurația cuprinde principalele direcții de activitate ale întreprinderii agricole, genul de activitate al căreia constituie creșterea animalelor.

În configurația "Producerea" pentru Contabilitate, versiunea Corp informația despre operațiunile economice, efectuate la întreprinderea producătoare, se introduce cu ajutorul documentelor și se salvează într-un registru separat al documentelor  ”Producerea”. Documenteleformează în mod automat operațiunile și formulele contabile.

Configurația ”Creșterea plantelor” pentru Contabilitate, versiunea Corp oferă automatizarea evidenței contabile a întreprinderii agricole, luînd în considerație particularitățile activității economico-financiare ale agenților economici din RM.

Configurația “Lombard” pentru Contabilitate, versiunea Corp se utilizează pentru automatizarea evidenței contabile și activității economico financiară a lombardurilor (caselor de amanet).

Configurația "Alimentația publică"pentru Contabilitate, versiunea Corp pentru Contabilitate, versiunea Corp este concepută pentru automatizarea evidenței la întreprinderile de alimentație publică, ținând cont de specificul activității economico-financiare a agenților economici ai Republicii Moldova.

În configuratie “ONG”pentru Contabilitate, versiunea Corp  este automatizata principalele elemente de  evidenta a proiectelor in valuta straina sau lei, intrarea sumelor finantate pe transe, evidenta cheltuielilor in depententa de proiectul selectat.

Soluția de ramură “Servicii comunale”pentru Contabilitate, versiunea Corp  vă oferă automatizarea evidenței contabile a serviciilor comunale, ținând cont de o serie de particularități de activitate economico-financiară a agenților economici ai Republicii Moldova.În Configurația "Servicii comunale" pentru 1C: Contabilitate 8 pentru Moldova informațiile despre operațiile economice executate de întreprindere sunt introduse cu ajutorul documentelor și sunt stocate într-un registru de documente aparte ”Servicii comunale”Documentele formează operațiile și formulele în mod automat.

 

Яндекс.Метрика

Подписаться на новости 1С Account-Timbal

 2

Forum

  • No posts to display.

calcmd

bann1

1 2

microsoft-1

Acum pe site?

Avem 134 vizitatori și nici un membru online