Lombard
0 22 846 888

Soluția de ramură 1C-AP:Lombard pentru Contabilitate, versiunea Corp

Configurația 1C-AP:Lombard pentru Contabilitate, versiunea Corp se utilizează pentru automatizarea evidenței contabile și activității economico financiară a lombardurilor (caselor de amanet).

Descrierea funcționalității:

Recepționarea obiectelor în amanet (gaj), evaluarea costului obiectelor, calculul cuantumului împrumutului și sumelor dobânzilor în funcție de termenul amanetului, imprimarea «Biletului de amanet» pe formulare standarde.

La restituirea amanetului în mod automat se calculează suma totală nesesară spre achitare împreună cu împrumutul și dobânzile restante. Pe lângă rambursarea împrumutului, clientul poate periodic să achite dobânzile acumulate pe împrumut.

În mod automat, la începutul fiecărei zile se calculează suma dobânzilor în toate biletele de amanet neînchise.

În cazul când clientul nu a putut restitui împrumutul eliberat de Lombard articolul se predă la depozit. Din acest moment clientul nu mai are posibilitatea de a se achita pe viitor cu lombardul și pierde obiectele sale.

Este important că utilizatorul programului poate specifica de sine stătător valorile procentuale necesare pentru calculul dobânzilor pe biletul de amanet în funcție de termenul stabilit. Poate forma rapoarte privind biletele de amanet (eliberate și stinse) pentru orice perioadă cu reflectarea sumelor dobânzilor calculate și achitate.

Parametri tehnici:

Platforma necesară şi componentele 1C:Enterprise 8

Prezentarea produsului se efectuează în oficiul Franchisee şi Client (or. Chişinău) cu înregistrarea în prealabil

Tel.:(022)846-888, (022) 870-888

Fax:(022) 568-337

E-mail: hotline@1cmd.md

Orele de lucru: Lu-Vi,09 00 - 18 00.

 

Яндекс.Метрика

Подписаться на новости 1С Account-Timbal

 2

Forum

  • No posts to display.

calcmd

bann1

1 2

microsoft-1

Acum pe site?

Avem 171 vizitatori și nici un membru online