Evidenta simplificata
0 22 846 888

Главная  //  1C:Intreprindere 8  //  1С:Contabilitate 8  //  Evidenta simplificata
1C:Evidența simplificată 8 pentru Moldova

Posibilități funcționale

  • Aplicație software finită pentru automatizarea evidenței contabile;
  • Aplicația este elaborată în baza platformei tehnologice de generație nouă "1C:Enterprise 8";
  • Automatizarea circulației actelor (conturi, acte, facturi, etc.);
  • Aplicația este elaborată în corespundere strictă cu legislația, conține modificările efectuate în legi și dări de seamă.

Evidența contabilă în "1C:Evidența simplificată 8 pentru Moldova", ca și în "1C:Contabilitate 8 pentru Moldova" se ține în mod automat – înscrisurile "Registrului de evidență a veniturilor și cheltuielilor" sunt generate de soft la înregistrarea documentelor primare și la executarea operațiunilor reglementare.

"1C:Evidența simplificată 8 pentru Moldova" permite soluționarea tuturor sarcinilor, ce apar în fața serviciului contabil, inclusiv perfectarea documentelor primare, evidența vînzărilor, etc. În afară de aceasta, informația despre genurile de activitate separate și operațiunile comerciale poate fi introdusă de către alți salariați ai serviciilor adiacente ale întreprinderii, care nu sunt contabili. În acest caz, serviciul contabil este responsabil de gestiunea și controlul setărilor bazei informaționale, care asigură reflectarea în mod automat a documentelor în evidența contabilă a întreprinderii.

În "1C:Evidența simplificată 8 pentru Moldova" este prevăzută posibilitatea de utilizare împreună cu aplicațiile "1C:managementul comerțului pentru Moldova" și "1C:Salariul și Managementul Personalului pentru Moldova", la fel create în baza platformei "1C:Enterprise 8".

Trecerea către regimul general de impozitare

În softul "1C:Evidența simplificată 8 pentru Moldova" sunt păstrate toate posibilitățile produsului "1C:Contabilitate 8 pentru Moldova. Versiune de bază". În caz de trecere la versiunea deplină a sistemului de evidență contabilă, utilizatorul produsului "1C:Evidența simplificată 8 pentru Moldova" nu este nevoit să procure un soft nou – este suficient de a modifica o setare specială (doar pentru utilizatorii "1C:Contabilitate 8" versiunea "Prof"). 

Actualizarea softului prin Internet

Pentru utilizatorii înregistrați este prevăzută actualizarea softului prin Internet. Softul poate verifica singur disponibilitatea versiunilor noi, iar, în caz de necesitate, să le primească și să le instaleze. Aceasta permite de a primi în mod operativ, de exemplu, formularele noi ale dărilor de seamă.

 

Prezentarea produsului se efectuează în oficiul Franchisee şi Client (or. Chişinău) cu înregistrarea în prealabil

Tel.:(022)870-888,(022)846-888

Fax(022) 568-337

E-mail: hotline@1cmd.md

Orele de lucru: Lu-Vi,09 00 - 18 00.

Яндекс.Метрика

Подписаться на новости 1С Account-Timbal

 2

Forum

  • No posts to display.

calcmd

bann1

1 2

microsoft-1

Acum pe site?

Avem 93 vizitatori și 2 membri online