Cursuri de studiu 1C Cursuri si lectii 1C Contabilitatea

Cursuri pentru programatori

Cursuri pentru programatori

PENTRU CINE ?

Cursul este conceput pentru a instrui specialiști în configurația  sistemulului „1C:Enterprise 8”. Cursul este de bază. Se recomanda pentru cei cu experienta in programare intr-un limbaj orientat obiect si/sau cu experienta in configurare in „1C:Enterprise 7.7”.\8.3

SCOPUL CURSURILOR:

Instruirea elementelor de bază ale programării 1C, după parcurgerea a 4 cursuri, solicitantul va fi capabil să rezolve sarcini de nivel începător, aceste cursuri vor ajuta la sistematizarea cunoștințelor în vederea pregătirii pentru examenele 1C Professional.

Cursuri pentru utilizatori

Cursuri pentru utilizatori

PENTRU CINE ?

Cursurile sunt recomandate proprietarilor și directorilor de companii prestatoare de servicii, producție și comerț, companii specializate în proiecte și lucrări de subcontractare; Manageri responsabili de managementul operațional al activităților de producție, vînzare și aprovizionare.

SCOPUL CURSULUI:

Demonstrarea principalelor caracteristici ale configurațiilor stadart ale sistemului 1C: Enterprise 8 și instruirea specialiștilor, managerilor și proprietarilor pentru gestionarea eficientă a propriilor companii, precum și pentru a ușura procesul de implementare  a acestora prin automatizare, folosind programele sistemului 1C: Enterprise 8.


Cursurile se desfășoară pe baza unui exemplu care descrie principalele blocuri ale programului din sistemul 1C:Enterprise 8.

Obiecte principale

Cursuri pentru programatori

Seminarul este conceput pentru a instrui specialiști în configurație în sistemul „1C:Enterprise 8”. Atelierul este de bază. Se recomanda trimiterea la seminar specialisti cu experienta in programare intr-un limbaj orientat obiect si/sau cu experienta in configurare in „1C:Enterprise 7.7”.


Obiective de învățare:

Studiarea elementelor de bază ale configurării, programării și administrării sistemului;

Dobândirea unei înțelegeri holistice și corecte a platformei 1C:Enterprise 8 ca un instrument de rezolvare a diverselor probleme de contabilitate;

Dobândirea și consolidarea deprinderilor practice în lucrul cu constante, directoare, documente, registre de informații, planuri pentru tipuri de caracteristici, rapoarte, procesări.


В Ca urmare a formării, studenții ar trebui:

să stăpânească cu încredere instrumentele „1C:Enterprise”. Configurator 8";

Cunoașterea și capacitatea de a pune în practică tehnicile învățate la clasă;

A fi capabil să controleze performanța soluției dezvoltate;

Înțelegeți relația dintre obiectele de configurare, tabelele fizice și tabelele virtuale ale sistemului Cuvinte cheie;

Găsiți și corectați corect erorile, atât metodologice, cât și programatice;

Cunoașteți funcționalitatea platformei 1C:Enterprise 8 în partea necesară pentru a parcurge cursuri mai profunde, specializate.


 Durata seminarului: 24 de ore academice (18 ore)

Seminarile se țin în grupe de câte 3 -5 elevi la o clasă de specialitate informatică. Seminariile sunt citite de experți certificați.

Durata cursului:

24 de ore academice (18 min.)

Rezolvarea problemelor de calcul

Cursuri pentru programatori

Seminarul este destinat studenților care doresc să stăpânească în profunzime secțiunea de sarcini de configurare și programare pentru calculul salariilor și contabilitatea personalului în sistemul 1C:Enterprise 8. Seminarul este o continuare a seminarului „Introducere în configurație în sistemul 1C:Enterprise 8. Obiecte principale”.

 

Obiective de învățare:

 • Stăpânirea programului ca instrument pentru crearea propriilor configurații originale, dezvoltarea abilităților practice de configurare; a stat la baza cursului de formare, s-a acordat o atenție deosebită mecanismelor care sunt utilizate în configurațiile standard furnizat împreună cu produsele software ale companiei „1C” („Gestionarea salariilor și a personalului”, „Managementul întreprinderii de producție”).

 

Ca ca urmare a finalizării instruirii, studenții ar trebui:

 • Să stăpânească cu încredere instrumentele configuratorului „1C:Enterprise 8”;
 • Să cunoască și să fie capabili să pună în practică tehnicile parcurse la cursurile cu normă întreagă;
 • Să poată controla performanța dezvoltării soluție;
 • Înțelegerea relațiilor dintre obiectele de configurare, tabele fizice și tabele virtuale ale registrului de calcul;
 • Găsiți și corectați corect erorile, atât metodologice, cât și programatice;
 • Să fii competent în funcționalitatea platformei „1C:Enterprise 8” în partea necesară pentru rezolvarea problemelor de calcul.

 

Durata seminar:  20 ore academice (15.00).

Seminarile se țin în grupe de 3-5 studenți într-o clasă specializată de informatică. Seminariile sunt citite de experți certificați.


Durata cursului:

20 de ore academice (15 ore).

Rezolvarea problemelor operaționale

Cursuri pentru programatori

PENTRU CINE?

Cursul este conceput pentru a pregăti specialiști în configurație în 1C:Enterprise 8". Se recomandă trimiterea la un seminar de specialişti cu experienţă în programare într-un limbaj orientat pe obiecte şi/sau cu experienta configurație în „1C:Enterprise 7.7”, și cei care au citit deja materialele seminarului „Introducere în configurație în sistemul „1C:Enterprise 8”. Obiecte principale. (Curs certificat)”.

SCOPUL CURSURILOR:

Studierea elementelor fundamentale ale teoriei contabilității, obiectelor și mecanismelor utilizate pentru rezolvare sarcini de contabilitate;
 • Dobândirea unei înțelegeri holistice și corecte a platformei „1C:Enterprise 8” ca instrument pentru rezolvarea următoarelor sarcini contabilitate;
 • Organizarea contabilitatii sintetice si primirea raportarii sintetice;
 • Organizarea contabilitatii analitice si primirea rapoartelor analitice;
 • Organizarea contabilitatii si raportarii cantitative in termeni fizici;
 • Organizare contabilitate multivaluta si primire de rapoarte in contextul valutelor straine;
 • Organizarea contabilității multi-societate și menținerea mai multor bilanţuri independente în unu baza de informatii;
 • Posibilitati ale registrului contabil pentru mentinerea altor tipuri de contabilitate;
 • Intocmirea situatiilor financiare complexe.

Durata cursului:

80 de ore

Rezolvarea problemelor de contabilitate

Cursuri pentru programatori

Seminarul este conceput pentru a instrui specialiști în configurație în sistemul „1C:Enterprise 8”. Se recomandă să trimiți la seminar specialiști care au experiență în programare într-un limbaj orientat obiect și/sau au experiență în configurarea în 1C:Enterprise 7.7, și care s-au familiarizat deja cu materialele seminarului „Introducere în Configurare în 1C:Enterprise 8". Obiecte de bază. (Curs certificat)".

Obiective de învățare:

 • Studierea fundamentelor teoriei contabilității, a obiectelor și mecanismelor utilizate pentru rezolvarea problemelor contabile;
 • Dobândirea unei înțelegeri holistice și corecte a platformei 1C:Enterprise 8 ca instrument de rezolvare a următoarelor sarcini contabile: dobândirea și consolidarea abilităților de bază în lucrul cu planuri de conturi, registre contabile, obiecte aferente.
 • Organizarea contabilitatii sintetice si primirea raportarii sintetice;
 • Organizarea contabilitatii analitice si primirea rapoartelor analitice;
 • Organizarea contabilitatii si raportarii cantitative in termeni fizici;
 • Organizare contabilitate multivaluta si primire de rapoarte in contextul valutelor straine;
 • Organizarea contabilității multi-societate și menținerea mai multor bilanţuri independente într-o singură bază de informaţii;
 • Posibilitati ale registrului contabil pentru mentinerea altor tipuri de contabilitate;
 • Intocmirea situatiilor financiare complexe.

Ca rezultat al instruirii, studenții ar trebui:

 • Stăpânește cu încredere instrumentele configuratorului „1C:Enterprise 8”;
 • Să cunoască și să poată aplica în practică metodele parcurse la orele cu frecvență;
 • Să fie capabil să controleze performanța soluției dezvoltate;
 • Înțelegeți relația dintre obiectele de configurare, tabele fizice și tabele virtuale ale registrului contabil;
 • Găsiți și corectați corect erorile, atât metodologice, cât și programatice;
 • Dețineți funcționalitatea platformei „1C:Enterprise 8” în partea necesară pentru rezolvarea problemelor de contabilitate.

 

Durata seminarului: 20 de ore academice (15 ore)

Seminarile se desfășoară în grupe de 3-5 studenți într-o clasă de specialitate informatică. Seminariile sunt citite de experți certificați.

Durata cursului:

20 de ore academice (15 ore)

Cursuri de instruire 1C Contabilitatea in Moldova


Compania Account Timbal S. R. L., invita toata lumea sa urmeze cursurile noastre 1C, atat pentru incepatori in acest domeniu, cat si pentru angajati 1C mai experimentati pentru a-si imbunatati propriile calificari. Lectii 1C Contabilitatea in Chisinau sunt disponibile pentru specialisti de toate varstele, nu este necesar sa nici o calificare speciala pentru acest lucru.

Pe platforma 1cmd.md se ofera informatii si consultari in sectiunea de instruire 1C, link-uri, materiale, tutoriale video, seminarii web pentru o cunoastere rapida cu 1C Enterprise.


Pe site 1cmd.md puteti precomanda instruire 1C Contabilitatea in Moldova cu un program si conditii convenabile pentru dvs. Cursuri de instruire 1c de la Account Timbal S. R. L., este o abordare de inalta calificare din partea specialistilor nostri. Puteti nu numai de a comanda cursuri 1C, ci si sa primiti sfaturi cu privire la implementarea 1C. In orice moment, suntem gata sa va oferim sfaturi valoroase cu privire la modul cel mai bun de abordare a etapelor implementarii unui produs software in organizatia dvs.


Este important de subliniat faptul ca cursuri de instruire 1C in Chisinau de la Account Timbal S. R. L. reprezinta o intreaga gama de servicii, abordari si abilitati de instruirea 1C pentru diferite categorii, si anume:

 • comanda cursuri 1C Contabilitatea pentru programatori;
 • comanda lectii 1C Contabilitatea pentru utilizatori;
 • comanda instruire 1C Contabilitatea pentru un calculator companii;
 • comanda cursuri de instruire 1C Contabilitatea pentru directori;
 • comanda lectii de instruire 1C Contabilitatea pentru managerii in Moldova.


Fiecare dintre grupurile de instruire 1C Contabilitatea enumerate are propriile caracteristici, cunostinte si abilitati, obiective aproximative pentru viitor. In functie de aceasta, am dezvoltat cursuri individuale pentru fiecare grup de cursanti.


Pe site-ul nostru puteti gasi diverse informatii, inclusiv:

1C Contabilitatea in Moldova – numai de la 1cmd.md!