Despre noi

Account Timbal
Abandant Program
Trisnet-Com

Partener indispensabil în automatizarea proceselor de afaceri și contabilitate

Banner img
1cmd
1996
Firma "Account Timbal" a fost înființată la 21.11.1996 ca întreprindere individuală, după reorganizare la 31.05.2005 a obținut statutul de "1C: Distribuitor" în cadrul unui joint-venture cu "1C". În 2022, statutul a fost schimbat în "francizat 1C" cu un fondator, prin cumpărarea cotei de participare a societății mixte de la "1C".
1cmd
1cmd
2002
Compania "Abandant-Program" SRL a fost fondată la 24.08.2002, în scurt timp a primit statutul de "1C: Francizat" și, de asemenea, statutul de centru de instruire autorizat al companiei "1C".
1cmd
1cmd
2005
Trisnet-Com Ltd. a fost înființată la 28.07.2005, fiind singurul centru regional de instruire certificat.
1cmd

Statutul companiei

stare

1C: Francizat

Reprezentantul oficial al companiei „1C” în Moldova, al cărui obiectiv principal este furnizarea promptă și de înaltă calitate a unor servicii complete pentru automatizarea contabilității si munca de birou - instalarea, implementarea (demonstrarea capacitatilor), intretinerea (ITS), consultatii etc. intretinerea produselor software din familia 1C:Enterprise

stare

Centru de instruire
autorizat

Statutul oferă avantajul de a efectua demonstrații tematice ale capabilităților produsului în cadrul seminariilor și cursurilor. Firma „1C” (Moscova) oferă instituțiile de învățământ să dobândească un statut pe bază contractuală pentru utilizarea ulterioară a produselor software 1C:Enterprise în procesul educațional.

stare

Centru de instruire certificat

Acesta este un centru de transfer de abilități și abilități ale utilizatorului în lucrul cu produsele 1C:Enterprise, creat pe baza francizatului 1C. Centrul conduce seminarii (cursuri) privind metodele și materialele unificate certificate de 1C, precum și certificarea competențelor pentru proiectele 1C: Profesional și 1C: Specialist.

CALCULATI

costul aproximativ
al automatizării contabilității în întreprindere

Calculati

Suntem un partener de încredere! Certificatele noastre

Centrul de studii certificat 1C in Moldova


Trisnet-Com S. R. L. va ofera servicii in domeniul studiilor 1C Enterprise. Centru nostru autorizat de instruire 1C in Chisinau va ofera posibilitatea de a urma un curs de instruire dezvoltat de 1C si Trisnet-Com S. R. L. online.

Centrul de studii certificate- ofera cursuri de instruire necesare pentru platforma 1C: Enterprise sau solutii aplicate atat" de la zero", cat si pentru studierea subiectelor personalizate. Toate cursurile sunt dezvoltate de metodologi 1C care au o vasta experienta in implementarea produselor software 1C:Enterprise si sunt autorizati direct de specialistii departamentului de dezvoltare 1C.


Centrul nostru de studii 1C in Moldova ofera un set complet de materiale pentru instruire. Acest kit este pe deplin compatibil cu metodologia care a fost stabilita la proiectarea platfomei 1C: Enterprise si solutii aplicate. In acelasi timp, cursurile certificate sunt actualizate de 1C pe masura ce sunt lansate noi editii de produse software.

Profesorii care predau cursuri la centrul de studii certificat Trisnet-Com S. R. L. sunt certificati, aceasta abordare asigura un nivel de calificare al profesorului conform cerintelor necesare in domeniul 1C.


Centrul nostru de instruire 1C in Chisinau este conceput pentru urmatoarele categorii de clienti:

  • Specialisti IT ai intreprinderilor;
  • Contabili, directori, manageri;
  • Studenti ai universitatilor si institutiilor de invatamant secundar specializate etc;


In plus, pe platforma 1cmd.md puteti utiliza intreaga gama de servicii si asistenta in lucrul cu 1C Contabilitatea, si anume:

  • instalarea 1C Contabilitatea;
  • implementare 1C Contabilitatea;
  • suport 1C Contabilitatea;
  • deservire 1C Contabilitatea;
  • consultari privind 1C Contabilitatea;


Pe site-ul nostru puteti gasi diverse informatii, inclusiv:

1C Contabilitatea in Moldova – numai de la 1cmd.md!