Politica de confidentialitate a datelor -  GDPR      www.1cmd.md   colecteaza si stocheaza date cu caracter personal pentru clientii care achizitioneaza si descarca licente in vederea utlilizarii softurilor puse la dispozitie pe acest site si pentru completarea  chestionarelor din cadrul siteului.


    Site-ul web este in conformitate cu Regulamentul General de Protectie a Datelor (GDPR) - Regulamentul Uniunii Europene 679/ 2016, aplicabil de la data de 25 mai 2018.

 

1.     DATE PERSONALE

Datele personale se refera la informatiile privind o persoana fizica identificata sau identificabila (“persoana vizata”). ”O persoana fizica identificabila este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.”

 

2.     CATEGORII DE DATE PERSONALE

Datele colectate cuprind urmatoarele: nume, prenume, cod numeric personal, cont banca, adresa de facturare, adesa de email si numar de telefon.

Persoanele vizate nu sunt obligate sa furnizeze aceste date, insa refuzul determina imposibilitatea intocmirii facturii.

 

3.     SCOPUL COLECTARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL:


         ügenerarea facturilor pentru licentele achizitionate, activarea licentelor si informarea clientilor privind noi versiuni ale softurilor pentru care au achizitionat              licente sau au descarcat varianta demo.

ü respectarea obligatiilor din termenii licentei (acordarea asistentei pentru aspecte referitoare la functionarea softurilor oferite de furnizor).


 

www.1cmd.md   nu colecteaza categorii speciale de date cu caracter personal, adica "date cu caracter personal care dezvaluie originea rasiala sau etnica, opiniile politice, confesiunea religioasa sau convingerile filozofice sau apartenenta la sindicate si prelucrarea de date genetice, de date biometrice pentru identificarea unica a unei persoane fizice, de date privind sanatatea sau de date privind viata sexuala sau orientarea sexuala ale unei persoane fizice." , nu stocheaza local parole sau alte elemente de identificare.

 

Parola si utilizatorul necesare conectarii in contul de utilizator pot fi salvate de catre browserul de Internet (responsabilitatea si protectia acestor informatii apartine utilizatorului).

 

4.     DIVULGAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Informatiile cu caracter personal nu sunt divulgate persoanelor terte, cu exceptia Politiei, instantelor judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

 

 

5.     UTILIZAREA SI STOCAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Datele personale vor fi utilizate doar in scopul in care acestea au fost colectate, (facturare, intocmire licente de utilizare a programelor furnizate, asistenta, informare actualizari sau produse si servicii noi). Aceste date sunt stocate pentru cazurile in care se doreste achizitia unei noi licente si pentru respectarea termenilor licentei (furnizarea informatiilor de activare pentru o versiune a programului in care licenta era activa), pana la cererea scrisa sau telefonica a persoanei vizate.

6.     SECURITATEA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 

www.1cmd.md   va procesa datele in mod sigur, si va aplica masuri tehnice adecvate pentru a proteja datele personale impotriva distrugerii sau pierderii accidentale sau ilegale, alterare, divulgare sau acces neautorizat.

 

Ce este un e-mail de phishing?


Scopul mesajelor e-mail de phishing (frauduloase) este furtul de identitate si/sau infectarea computerului dumneavoastra cu un virus. Aceste mesaje solicita date cu caracter personal, adesea solicitandu-va sa faceti clic pe un link si directionandu-va catre site-uri sau numere de telefon unde va cer sa furnizati date personale. Link-ul respectiv va incerca adesea sa va infecteze computerul cu un virus. Dupa aceea, detaliile personale vor fi utilizate abuziv in scopuri ilegale.

 


In cazul în care primiti un e-mail de la www.1cmd.md  in care vi se solicita sa furnizati detaliile cardului sau informatii similare, va rugam sa retineti ca acest e-mail nu este trimis de  www.1cmd.md  va solicita informatii cu privire la contul dumneavoastra doar ca raspuns la solicitarile facute de dumneavoastra prin e-mail sau telefonic sau atunci cand sunt neclaritati privind o comanda pe care ati plasat-o, dar noi nu vom solicita niciodata detalii bancare prin e-mail. Va rugam sa nu raspundeti la astfel de solicitari. In cazul in care primiti un astfel de email, va rugam intotdeauna sa ne contactati telefonic  +37322 870 888 sau prin e-mail: [email protected]

 

7.     DREPTURILE PERSOANELOR VIZATE IN CEEA CE PRIVESTE DATE CU CARACTER PERSONAL:

Conform Legii nr. Nr. 133din 08-07-2011, beneficiati de urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art 12); dreptul de acces la date (art 13); dreptul de interventie asupra datelor (art 14); dreptul la opozitie (art 16); dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art 17); dreptul de a va adresa justitiei (art 18).Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata, semnata si trimisa la sediul social ACCOUNT TIMBAL SRL,din mun. Chisinau, str. Ialoveni 96 ap 4 sau prin e-mail [email protected]. Datele dvs. nu vor fi transferate in strainatate. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

 

 

8.     ACTUALIZARI ALE POLITICII DE CONFIDENTIALITATE

www.1cmd.md isi rezerva dreptul de a actualiza si modifica periodic Politica de Confidentialitate, pentru ca aceasta sa fie conforma cu legislatia nationala in vigoare si cu directivele europene.